'ALLO 'ALLO PARTY // BUFFET @ Hemingway HNK

www.facebook.com/HemingwayloungeZagreb
Subota 16.11.2013. @ Hemingway lounge bar Zagreb (“Mali Hemingway”):

☆ BUFFET ☆ 'ALLO 'ALLO PARTY ☆

☆ 'Allo 'Allo scenografija i kostimografija!
☆ 'Allo 'Allo dress code: WELCOME DRINK
cure u balonerima, beretkama (pokret otpora), decki u kožnim kaputima, crnim šeširima (Gestapo), dečki s avijaticarskim kapama (engleski piloti)
☆ DJ KARLO ☆ total mashup
☆ Special Offer: Buffet - drinks for 12kn!
Buffet service: borovnica, medica, loza, pelinkovac, Badel konjak (mirogojček), Amaro

Slušajte nas vrlo pažljivo jer ovo ćemo reći samo jednom! ;)

Hemingway lounge bar Zagreb, poznat kao i Hemingway HNK, proteklog je vikenda predstavio novi noćni program Buffet, retro tematike, po uzoru tipove lokala koji su bili popularni prije pojave Caffe barova.

U petak 22. studenog Buffet predstavlja veliki 'Allo 'Allo Party.

U lokalu će Vas dočekati za šankom dočekati popularni Rene Artois iz serije i njegove francuske konobarice. Bez brige, njegova žena Edith neće pjevati :)

Biti će tu i neizostavni gestapovci, možda poneki njemački oficiri, djevojke iz pokreta otpora, pa i engleski avijatičari.

Svakom gostu u 'Allo 'Allo dress code-u, biti će uručeno prigodno piće dobrodošlice. Djevojke u balonerima, svatko s francuskom beretkom, muškarci u crnim kožnim kaputima, crni šeširi, francuske sobarice/konobarice, avijatičarske kape... Mogućnosti su brojne, a na Vašoj mašti je realizacija!

DJ Karlo će vrtiti najveće house, r&b i pop hitove danjašnjice, biti će i ponešto domaćeg repertoara za svakog raspoloženog za pjesmu i ples, a nekoliko puta tijekom večeri moći ćete zaplesati i uz popularnu tematsku pjesmu kultne serije 'Allo 'Allo…

"Allo Allo Noćni sokole. Hemingway HNK poziva Vas na ovaj veliki tematski party u petak 22. studenog. Pridružite nam se i po mogućnosti kostimirajte. Pozdrav do petka. Night Hawk over & out!"

SPECIAL OFFER:

Buffet drinks - 12kn!
Amaro, Pelinkovac, rakije medica, loza, trava, borovnica, orahovac...

BOTTLE SERVICE:

Johnnie Pack: Johnnie Walker 0,7 + 4 Coca Cole = 340kn
Smirnoff Pack: Smirnoff 0,7 + 4 Red Bulla = 349kn

- INFO & RESERVATIONS: 098 384 284