TWISTER ☆ TWERK, BABY, TWERK ☆ Twerking contest ☆

www.facebook.com/HemingwaybarZagreb
Subota 05.10.2013. @ Hemingway bar Zagreb:

TWISTER ☆ TWERK, BABY, TWERK ☆

☆ Natjecanje u TWERKINGU za parove na stageu kluba! M/Ž i Ž/Ž parovi!
- svakom natjecatelju: FREE SHOOTER
- pobjednici -> sljedeće subote GRATIS V.I.P. tretman (stol i boca sa sokovima)
☆ 2 floors, 2 DJ's:
1st floor: Duix the Diskjockey ♬ house, r&b, pop ♬
2nd floor: DJ Saša Šoštarić ♬ pop, domaće, balkan hits ♬
❤ Hemingway Ladies ❤

Protekle je subote Hemingway bar Zagreb predstavio svoj program Twister. Stiže nova subota, a s njom još jedan Twister, aktualne tematike, pod nazivom "Twerk, baby, twerk".

Što je twerking?
Kratko i jasno: ples koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Plesni pokreti se sastoje od pomicanja stražnjice gore dolje, tako da pokreti podsjećaju simulaciju seksa.

Twerking je dio hip hop kultrue već prije 20 godina, ali su ga tek nedavno popularizirale brojne glazbene zvijezde. Tako je plesni fenomen poprimio nevjerojatne razmjere: Nicki Minaj i Busta Rhymes su ga opjevali u pjesmi 'Twerk It', dok je Miley Cyrus pokazala svoje vještine twerkinga u novom spotu 'We Can't Stop' i digla prašinu nastupom na MTV VMA 2013 gdje je izvodila twerk ples u paru s Robinom Thickejem. Twerk je nedavno izvela i zanosna Kolumbijka Sofija Vergara, koja je Miley poručila i dala do znanja kako je twerk nastao u Kolumiji, što tvrdi i Shakira poznata po svojim egzotičnim plesnim pokretima, pogotovo stražnjicom, dakle, twerk je već dugo Shakirin zaštitni znak.

Ove godine (2013) riječ twerk uvedena je i u Oxfordski rječnik engleskog jezika. Osim što je twerk ples hit na plesnim podijima, 'žari i pali' Youtubeom.

Kako twerk-ati?
Video govori više od tisuću riječi:
http://www.youtube.com/watch?v=NgoyVRO0A0E
Twerkanje se izvodi solo ili u paru.

U subotu ćete se i Vi na stageu zagrebačkog kluba Hemingway moći okušati u twerkanju. Biti će organizirano natjecanje u twerkanju za parove. Parovi mogu biti muško-ženski i ženskož-ženski Svi sudionici za nagradu će dobiti GRATIS shooter, a pobjednici osvajaju V.I.P. tretman u klubu za neki od nadolazećih vikenda. To uključuje rezerviran separe s bocom žestice i sokovima. Pobjedničko društvo imat će se, dakle, prilike još jednom pošteno zabaviti u Hemingwayu, ali da bude slađe, ovaj put na račun kluba.

Zanosan i zavodljiv ples, vatrena atmosfera i vrhunska zabava su garantirane, a tulum će potrajat će do ranih jutarnjih sati. "Zatwerkajte" i Vi u subotu u Hemingwayu!

Twerk, baby, twerk!

SPECIAL OFFER:

Johnnie Cola 25kn
Vodka juice/jabuka/ananas/brusnica 25kn

Bottle Service:
☆ WILD TURKEY (0,7l) + 5 Coca-Cola + Pringles: 549 kn!!!
☆ Johnnie Walker (0,7l) + 5 Coca-Cola + Pringles: 499kn
☆ Smirnoff vodka (0,7l) + 5 Red Bula + Pringles: 499kn
☆ PARTY PACK: 800kn!!! - Boca žestice sa sokovima + 2 boce vina (crno/bijelo, može bilo koja kombinacija) + 0,5l medice

PINK ROOM - Hemingway's V.I.P. room reservation
-> call +385 91 898 0507
_______________________________________________________

- INFO & RESERVATIONS: 091 898 0507