Repetitor & Japanther + Take Me Out, Dance Department & Kultivator

Repetitor

Jedan od najistaknutijih bendova nove beogradske rock scene, Repetitor, koji su 2005. osnovali Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) ponovno nam dolaze u Zagreb. Oni su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između, i bez sumnje su podigli letvicu svojim debitantskim albumom “Sve što vidim je prvi put“ (Odličan Hrčak, 2008) koji je završio na vrhovima svih glazbenih lista 2008. godine, te je redovno proglašavan kao jedan od najsvježijih i najautentičnijih albuma iz regije u posljednjih nekoliko godina. Zbog toga ne treba naglašavati s kolikim se nestrpljenjem očekivalo novo izdanje. "Dobrodošli na okean" je njihov novi album, dostupan od 29. studenog putem slovenskog izdavača Moonlee Records uz najavljujući singl "U pravom trenutku". Dugi period čekanja novog albuma bend je prikratio brojnim, izvrsnim i visoko energetskim koncertnim nastupima, koji su oduvijek bili njihovo najjače oružje za osvajanje novih poklonika, a čiji broj u Hrvatskoj rapidno raste sa svakim njihovim gostovanjem. Nastave li tim trendom, idući put ih slušamo u Domu sportova.
Što drugo reći nego, dobrodošli u fabriku!

Myspace - http://bit.ly/19Fxx6F
Facebook - http://on.fb.me/15aIFrf

Japanther

Japanther su energični američki noise-punk-rock duo, a ovo je njihov drugi nastup u Hrvatskoj, u sklopu europske promotivne turneje za njihov novi album "Eat Like Lisa Act Like Bart", izdan u svibnju ove godine. Sve je počelo kasno jedne ljetne noći u mojoj spavaćoj sobi u Brooklynu, 2001. godine; kaže Ian Vanek , zadužen za bubanj, elektroniku i vokal. Drugi dio Japanthersa čini Matt Reilly, bas gitara i vokal.

U svojoj dvanaestogodišnjoj karijeri su snimili 10 albuma i odradili nevjerovatnih 20 turneja. Sa Danom Grahamom realizirali su lutkarsku rock operu "Don't Trust Anyone Over 30 ", te vodenu predstavu-performans sa Aquadoomom, grupom plivačicama sinhroniziranog plivanja pod nazivom "Dangerous When Wet". Koncerte su održavali, kako kažu, od uličnih uglova, umjetničkih galerija, klubova, pa do obiteljski spavaćih soba i brodova. Zaštitni znak na koncertima su im telefonske slušalice koje koriste na mjestu mikrofona.

japanther.com
Facebook - http://on.fb.me/1c5KPdP
Last.FM - http://bit.ly/1dezI57

TMO!, DD & Kltvtr

After party na dva stagea uz yem kolektiv glazbene programe: Take Me Out!, Dance Department & Kultivator

1. stage #velikipogon / #indie #rock #noise #postpunk #garage #newwave #classicrock #vino #gitare

2. stage #malipogon / #indie #electro #synthpop #dancepunk #frenchtouch #swagtronic #rap

Što još napisati o ovim programima, plesnjacima modernog doba, a da to već sami niste doživjeli?
Na Kultivatorove tulkase se dolazilo vlakovima iz Ljubljane, a Dance Departmet vs. Take Me Out! su već sad epski dvoboji u uvijek punom Malom pogonu.
Nakon sezone u Tvornici Kulture kakvu bi i sam Mamić poželio (barem što se tiče posjećenosti) obilaze sve moguće festivale u regiji.
Od Tihog tuluma na Inmusicu, preko Exita pa sve do zrna morske soli, maslinova ulja, srdela i Terranea.
Boljeg načina za zapit se nakon koncerta ne vidimo niti na topografskoj karti.

Kultivator http://on.fb.me/1aEjkKq
Dance Department: http://on.fb.me/172BV1g
Take Me Out!: http://on.fb.me/1c5LBHCULAZNICE
Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka, 26.kolovoza po cijeni od 30 kn.
Ta cijena je na snazi do 31.kolovoza.
Cijena karata od 01. rujna do dana koncerta će iznositi 40kn, odnosno 50kn na dan koncerta.

Ulaz na after party je besplatan za posjetitelje koncerta, a ostali plaćaju 20kn.

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima i u sustavima Eventima i Entria.