Good Vibrations - Cojones

Good Vibrations će po drugi put ugostiti zagrebačke stoner prvake COJONES, ovaj put u Vintage Industrial Baru u srijedu 30. listopada.

Nakon promocije albuma 'Bend to Transcend' ovaj put su, uz neke stare pjesmuljke koji su se već svima uvukli u centar za ravnotežu pri ispijanju alkoholnih derivata, pripremili i poslasticu za one najzagriženije, ali i za one koji će tak postati fanovima.
Bojan, Nenad, Gordan i Miro imaju novi singl 'Rocker', koji će odsvirati, ali i promociju podebljati svojim prvim službenim, oficijalnim, hvala Vragu i Isusu, video spotu za koji je zaslužan mladi i talentirani redatelj Mario Mlakar i njegov kolektiv za vizualne komunikacije Rational International.

'Rocker' je brz, žestok i opasan, kao Kurt Russell u Bijegu iz L.A.-a potenciran Pobješnjelim Maxom, s manje Tine, a više Ikea. Voli lake, ali i emancipirane žene, nabrijane motore i pivo u potocima.

KRATKA POVIJEST BENDA
Bend se prvi put spominje davne 1791. u malom mjestu Pashijan Valley nedaleko Garešnice gdje su slučajno zalutala tri prijatelja na konjima (Miro, Gordan i Nenad) tražeći vokal za anale hrvatskog rocka, a ne znajući da su ga našli, upravo ih je on (Bojan) ugostio u svom skromnom kompleksu lirikije do tad nikad čute.
Srećom sve su zabilježili svojom osobnom video kamerom - http://www.youtube.com/watch?v=1VuvAhq8qpc

U večer će vas uvesti ZG četveročlani instrumentalni alter bend ELEPHANT STALKER, koji će također drugi put zasvirati na Good Vibrationsu, a nakon Cojonesa, kao i uvijek, u rockerskom štihu do ranih jutarnjih sati zadržat će vas DJ Kneža!

Da ne dužimo više...jasno je da ne postoji bolje vrijeme i mjesto od VIB-a u srijedu 30.10. za upariti jebeno odlične bendove, promociju spota i utažiti žeđ. Upad je 20kn, a program počinje o 20:00.

COJONES
https://www.facebook.com/cojonesband
http://cojones.bandcamp.com/
http://www.cojonesband.com/

ELEPHANT STALKER
https://www.facebook.com/ElephantStalker
http://elephantstalker.bandcamp.com/

MARIO MLAKAR
https://www.facebook.com/mario.mlakar

RATIONAL INTERNATIONAL
https://www.facebook.com/rationalinternational

CROATIA OSIGURANJE (generalni sponzor programa)
https://www.facebook.com/croatia.osiguranje

Medijski pokrovitelji:

RADIO STUDENT
https://www.facebook.com/RadioStudentZG
CROATIAN METAL AND ROCK PORTAL
https://www.facebook.com/croatianmetalandrockportal