ZVEČKA SLUŠA NAJGLASNIJE @ MUSICGROUND

Svim ljubiteljima svake dobre, ali i alternativnije glazbe poručujemo: Zvečka sluša najglasnije!

Kao svojevrsni homage izdavačkoj kući koja je izdala prvu glazbu vinokovačkim Majkama, Satanu Panonskom, dr. i jednostavno zato što želimo pomoći
Mladim umjetnicima da dobiju priliku u navali smeća na radio valovima, Zvečka pokreće svoj novi event ''Zvečka sluša najglasnije'', mjesečni i ovog puta pretežito glazbeni event! Jednom mjesečno, 2 nova izvodača, a poslije zabavni program za mase.


Opis izvodača:

SPREMIŠTE

Zagrebački bend Spremište nastao je u podrumu jedne crkve na Knežiji, u nedostatku životnog sadržaja dvojice osnovnoškolskih prijatelja. Mateju Periću na bubnjevima i Hrvoju Klemenčiću na gitari se nakon jedne probe priključuje i treći prijatelj iz razreda Marijan Uroić-Norman, pod isprikom kako on unatoč zavidnom glazbenom NEznjanu ipak posjeduje instrument – gitaru, te upravo ona postaje njegovom funkcijom u bendu. Doduše, njegova gitaristička karijera završava završetkom prve probe i to čuvenim telefonskim razgovorom Kleme i Normana: “Čuj, Norman, a kaj veliš na ideju da se prebaciš na bas? – Na kaj? – Bas, Norman. Znaš ono, zgleda ko gitara, deblje žice, najbitniji instrument u bendu… - Najbitniji, veliš..? Može.” I tako trojac nadobudno počinje s vježbanjem prvobitno, ni manje ni više nego kaubojskih pjesama (to je bio Normanov doprinos bendu: pjesmarica lokalnih bauštelaca s posla tate Uroić) te uoči prvog nastupa u dvorištu crkve bendu, na Klemin nagovor, pristupa Dario Stilinović kao pjevač. Tokom prve godine dana kroz sastav benda su prošla imena kao što su Vjekoslav Grubišić, Sven Bahat i Veno Bojanovsky, međutim zbog prevelike koncentracije zdravog razuma dotičnih nije bilo mjesta za nadanje u uspjeh benda. Od 2005. godine bend djeluje u nepromijenjenom sastavu, te u zadnje 3 godine obilazi gotovo svaki klub Zagrebu i okolici u kojem ima žive svirke (Medika, Sax, Kset, Hard place, Lapsus, Praćka, Route66, Soba, Time, INbar, Autsajder...), dok najvecim uspjehom smatraju nastup na "Imagine festivalu 2007." i MUN festu 2010.(headlineri Hladno pivo, Rambo Amadeus, Stillness, Antenat, Postolar Tripper, Talco, Six pack...) te na nekoliko motorijada u okolici Zagreba.
2011, nakon skoro dvije godine rada bend završava album poluprofesionalne produkcijske kvalitete, sniman u studiju jeboTon-a te se nada financijskoj potpori bilo kojeg tipa.
http://www.youtube.com/watch?v=OFjbSDWfmAc
http://www.youtube.com/watch?v=eTrV2ky_Tt0
http://www.youtube.com/watch?v=FUPewTD9bks&list=PL9DA52B0BAC5CCA28ESSAI

https://myspace.com/essaiproject


Za after će se pobrinuti mladi dji Radija Studenta!
Po prvi puta u klupskom okruženju nastupit će DJ trio Donat, Kenda i Tim s Radio Studenta! Ponedjeljkom ujutro oni su zaduženi da razbude Zagreb i to im uvijek uspijeva kombinacijom plesne elektronike, indie hitova i hip-hop dragulja, tako da će atmosfera biti definitivno rasplesana i neće biti vremena za odmor!


cuga ista ko i prije

Ulaz do 12 frei, poslije 15 kn